AfterDawn logo

AMD uskoo Windows 8:n parantavan Bulldozerin suorituskykyä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

AMD:n uudet Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvat FX-prosessorit eivät onnistuneet vakuuttamaan suorituskyvyllään ja aiheuttivat sen vuoksi suuren pettymyksen. Sirujätti uskoo suorituskyvyn nousevan vielä tästä kunhan Microsoft saa Windows 8:n markkinoille.

Uuden Windows 8:n pitäisi olla paremmin optimoitu moniydinprosessoreille kuin Windows 7. Pelitesteissä parannusta voi tulla parhaimmillaan kymmenisen prosenttia (Left 4 Dead 2). Pelastajaksi uudesta käyttöjärjestelmästä ei kuitenkaan ole, sillä yleisesti parannus on vaatimattomampaa, kahdesta neljään prosenttia, ja myös Intel tulee varmasti hyötymään optimoinneista. Suorituskyvyn nousu johtuu Windows 8:n ajastinkomponentista, joka on suunniteltu moniydinsuorittimille.


Lisää tietoa uusista Bulldozer-pohjaisista suorittimista löytyy Tom's Hardwaren uudesta artikkelista.

2 KOMMENTTIA

jvph761/2

Ei auta tekohengitys ei. Kun vika on automaatisen suunnittelun softan käytössä ( ent AMD insinöörin haastattelun mukaan autosoftien käyttö sirusuunnittelussa teki bulldozereista 20% huonompia kuin "käsin" suunnitellut ) ..Ja Globalfoundriesin ongelmat 32nm prosessissa oli piste iin päälle flopin suhteen. Toivottavasti AMD saa tuotantonsa takaisin "käsityön" piiriin ja itse tuotannon TSMC.lle.

Diazzi2/2

4% parannus. Huimaa. Core-sarjalaiset on lyöty.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT