Asuksen uusi Transformer kauppoihin jo ensi kuun alussa?

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Asuksen uusi Transformer kauppoihin jo ensi kuun alussa?
Asuksen suositun Transformer-tabletin uusi versio saatetaan nähdä eurooppalaisten kauppojen hyllyillä jo ensi kuun alussa. LambdaTek-kauppa listasi sivuillaan Transformer 2:n toimitusajankohdaksi marraskuun 11. päivän. Tieto toimitusten alkamisesta kuitenkin poistettiin tiettävästi Nvidian vaatimuksesta.

Jos toimitusajankohta pitää paikkansa, virallisen julkistuksen pitäisi tapahtua piakkoin. Hyväksi ajankohdaksi on spekuloitu ensi viikolla alkavaa AsiaD-konferenssia, jossa Nvidian ja Asuksen toimitusjohtajat aikovat pitää yhteisen puheenvuoron.

Asuksen Transformer on nykyisten tietojen mukaan ensimmäinen tablet-laite, jossa tullaan näkemään Nvidian Tegra 3 -järjestelmäsiru. Tegra 2 muodostui käytännössä ensimmäisten Android Honeycomb -tablettien standardiksi ja uuden piirin kerrotaan tarjoavan jopa kaksinkertaisen suorituskyvyn edeltäjäänsä verrattuna.


Suorituskykyä kasvattavat neljä Cortex-A9-ydintä sekä aiempaa tehokkaampi näytönohjain. Suorituskyvyn kasvusta huolimatta myös tehonkulutuksen pitäisi pysyä aisoissa, sillä Tegra 3 -sisältää viidennenkin ytimen, joka vastaa järjestelmän ylläpidosta kun koko sirun suorituskykyä ei tarvita.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista