Applelta tulossa iPad mini?

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Applelta tulossa iPad mini?
Amazon esitteli hiljattain uuden Kindle Fire -tabletin, joka on alustavien analyysien mukaan saanut erittäin lämpimän vastaanoton kuluttajilta. Firea on ostettu innokkaasti ennakkoon, minkä tuoksinnassa huhut Apple iPad ministä ovat lähteneet valloilleen.

Ticonderoga Securitiesin analyytikko Brian White on vieraillut kiinalaisilla ja taiwanilaisilla tehtailla ja kuullut huhuja tällaisesta laitteesta. Apple iPad mini olisi käytännössä aiempia yhtiön tabletteja edullisempi. Mini-lisänimi ei välttämättä viittaa laitteen kokoon, kuten voisi äkkiseltään veikata.


Arvioiden mukaan Apple yrittää painaa iPadin hintaa alemmas vaatimattomimmilla komponenttivalinnoilla ja haastaa tätä kautta 199 dollaria maksavan Firen.

Edesmenneen Steve Jobsin viime vuotisten lausuntojen mukaan seitsemäntuumainen tabletti on aivan liian pieni. Huhujen mukaan iPad mini ilmestyisi ensi vuoden alussa, jolloin Amazonin on tarkoitus tuoda myyntiin aiempaa tehokkaampi Kindle Fire.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista