Motorolalta kestävä ja joustava taulutietokone yrityskäyttöön

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Motorolalta kestävä ja joustava taulutietokone yrityskäyttöön
Motorola on julkistanut uuden ET1-nimisen taulutietokoneen, joka ominaisuuksiensa puolesta kelpaa käytettäväksi lukuisissa erilaisissa yritysmuodoissa. Seitsentuumaisen laitteen näyttö on suojattu Gorilla Glass -lasilla ja ruudun kehykset voidaan kustomoida yrityksen brändin mukaiseksi.

ET1 on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, kuten esimerkiksi varastoissa. Laitteeseen on mahdollista saadan myös viivakoodinlukija sekä magneettikortinlukija. Hot swap -akun voi irrottaa koska tahansa irti ilman pelkoa tietojen häviäimisestä. Keskusmuistissa oleva tieto säilyy irrotuksen jälkeen vielä 15 minuuttia sisäänrakennetun vara-akun ansiosta.

Yrityskäyttöön räätälöityä Androidia käyttävän tabletin tietoturvaan on Motorolan mukaan panostettu rutkasti. Laite on kuitenkin edelleen personalisoitavissa, joten useat henkilöt voivat kirjautua samalle tabletille.

Lisää tietoa laitteen yksityiskohdista löytyy Motorolan verkkosivuilta.

1 kommentti

ep_
Otsikosta tuli mieleen että tabletti on taipuisa mutta olikin vain muokattavissa/räätälöitävissä.

Jaa. En kauheasti usko tuon tabletin mahdollisuuksiin, vaikka varmasti jonnekkin hyvin sopiikin.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille