Asus nimeää Ultrabookit ZenBookeiksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Asus nimeää Ultrabookit ZenBookeiksi
Intelin Ultrabook-luokan tietokoneet tekevät hiljalleen tuloa markkinoille. Muutamat PC-valmistajat ovat jo kertoneet tuovansa tämän kategorian laitteita, muiden muassa Asus.

Yhtiön etukäteen vuotaman tiedon mukaan Ultrabook-kannettavat tullaan todennäköisesti nimeämään ZenBookeiksi. Aiempien tietojen mukaan läppärit nimettäisiin UX-lyhenteellä. Saa nähdä mitä mieltä Creative on Zen-nimen käytöstä.

Asuksen on tiedetty kehittävän ainakin UX21- ja UX31-nimisiä Ultrabook-koneita, mutta muitakin malleja voidaan nähdä ensi viikon tiistaina pidettävissä julkistustilaisuuksissa (Milanossa ja New Yorkissa). Näistä ensimmäinen on kooltaan 11,6 tuumaa ja jälkimmäinen 13,3 tuumaa. Molemmat tietokoneet ovat alle 17 millimetriä paksuja. Niiden sisältä löytyy Intelin Core i5- tai i7-luokan suoritin sekä SSD-asema. Wi-Fi, Bluetooth ja USB 3.0 kuuluvat myös ominaisuusluetteloon. Lisätietoja löytyy aiemmasta uutisestamme.

Ennakko-odotusten mukaan UX21 maksaisi 799 euroa ja UX31 999 euroa.

1 kommentti

ArttuH5N1
No, vaatimushan oli, että läppäri kustantaa alle 1000€. Toivotaan, että tämä on saavutettu katteiden pienennyksellä, eikä heikentämällä ominaisuuksia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille