AMD julkaisi yhdistetyt RAGE- ja BF3 beta-ajurit

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD julkaisi yhdistetyt RAGE- ja BF3 beta-ajurit
AMD on viime päivinä julkaissut ahkeraan beta-ajureita BF3 betalle sekä id Softwaren RAGE-peliin. Valitettavasti aiemmat ajurit tulivat eri paketeissa joten käyttäjän piti valita oikea ajuri riippuen kumpaa peliä pelaa. Nyt AMD on julkaissut molempien pelien optimoinnit sisältävät Catalyst 11.10 preview v2-ajurit.

Uudet ajurit tuovat parannuksia Battlefield 3 betaan 6000- ja 5000-sarjan näytönohjaimilla yhden kortin kokoonpanoissa sekä CrossFirellä. RAGE saa suorituskykyparannuksia 4000-, 5000- ja 6000-sarjan korteilla, ja lisäksi listattuna on useita korjauksia pelissä esiintyneisiin grafiikkaongelmiin ja kaatuiluun. AMD on myös pakottanut Vsyncin päälle automaattisesti, sillä peli on kärsinyt kuvan repeilystä huomattavasti molempien valmistajien korteilla.

Pelioptimointien lisäksi uusi ajuri sisältää tuen AMD Eyefinity 5x1 moodille, ja AMD Vision Engine Control Center (aiemmin CCC) on päivittynyt CrossFire, Overdrive ja Information Center -sivujen osalta.

AMD Catalyst 11.10 Version 2 Preview Driver

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille