Nvidian beta-ajureista paljastui 600-sarjan ohjaimia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidian beta-ajureista paljastui 600-sarjan ohjaimia
Nvidian tuoreimmat beta-ajurit paljastavat tulevien GeForce 600 -sarjan ohjainten mallimerkintöjä. Ajuritiedostot vahvistavat kahden mobiilimallin nimet. Tulevien mobiilimallien epäillään perustuvan GK107-grafiikkapiiriin.

Nvidia ForceWare 285 -ajrueista löytyy maininta GeForce 610M - ja GeForce GT 630M -näytönohjaimista. M-merkinnän perusteella kyseessä ovat mobiilimallit. Nvidian ennustettiin aloittavan uusien 28 nm tekniikkaan perutuvien Kepler-piirien tuotannon nimenomaan halvemman hintaluokan mobiilimalleista.

Nvidia aikoo valmistaa ensimmäiset Kepler-piirien kokeilukappaleet vielä tämän vuoden puolella. Yleiset arviot varsinaisten tuotteiden julkaisusta kuitenkin vaihtelevat ensi vuoden tammikuusta aina toisen vuosineljänneksen loppuun.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille