AMD julkaisi optimoidut ajurit Ragelle: FPS puolittui

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD julkaisi optimoidut ajurit Ragelle: FPS puolittui
Sarjassamme melkein onnistuneita ajurijulkaisuja, AMD on tuonut uudet Rage Performance -ajurit Id Softwaren eilen Yhdysvalloissa julkaisemalle Rage-pelille, mutta AMD:n mukaan ensimmäinen ajuriversio osoittautui vialliseksi.

Doomin ja Quaken luoja id Software julkaisi eilen ensimmäisen uutta id Tech 5 -pelimoottoria käyttävän Rage-pelin. Valitettavasti AMD:n käyttäjät ovat joutuneet taistelemaan ajuriongelmien kanssa, sillä AMD:n julkaisema optimoitu ajuri pitikin sisällään vanhentuneita OpenGL-tiedostoja, minkä myötä pelin ruudunpäivitys puolittui ja pelissä esiintyi paljon grafiikka-artifakteja.

AMD on nyt kuitenkin päivittänyt korjatut ajurit sivuilleen, eli niiden pitäisi olla kunnossa Suomen julkaisun aikaan. Ajurit antavat suorituskykyparannuksia AMD:n 4000-, 5000- ja 6000-sarjan korteille. AMD:n Rage-ajureissa ei ole vastikään julkaistuja Battlefield 3 beta-optimointeja, joten ajurit kannattaa asentaa riippuen siitä kumpaa peliä pelaa. AMD pyrkii julkaisemaan yhdistetyt ajurit lokakuun lopulla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille