Arcticilta passiivinen Accelero S1 Plus näytönohjainjäähdytin

Kirjoittaja Panu Roivas,

Arcticilta passiivinen Accelero S1 Plus näytönohjainjäähdytin
Arctic on tunnettu nimi aftermarket-jäähdyttimien saralla, ja muun muassa Accelero Xtreme -sarjan GPU-coolerit ovat olleet pitkään arvostelijoiden suosiossa. Halvempi S1-sarja on myös menestynyt hyvin, ja uusi Accelero S1 Plus jatkaa samalla linjalla.

Arctic Accelero S1 Plus on täysin passiivinen jäähdytin, joten sen mukana ei toimiteta ollenkaan tuulettimia. Arctic tulee kuitenkin myymään erikseen yhteensopivia Turbo Module -tuulettimia, mutta niiden toimitukset alkavat vasta myöhemmin marraskuussa.

Coolerilla on kokoa 230x135x42 mm (pituus/leveys/korkeus) ja se koostuu 32 jäähdytyssiilestä ja neljästä 6 mm lämpöputkesta. Arcticin mukaan S1 Plus pystyy jäähdyttämään passiivisesti korkeintaan Radeon HD 6770 tai Nvidia Geforce GT 440 -näytönohjaimen tuottaman lämpökuorman. Suositushintaa uutukaisella on 37,65e.


Tuotetiedot

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille