Rick Bergmanista Synapticsin toimitusjohtaja

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Rick Bergmanista Synapticsin toimitusjohtaja
AMD:n tuotejohtajan paikalta eronnut Rick Bergman on nimitetty osoitinlaitteita valmistavan Synapticsin toimitusjohtajaksi, kertoo Anandtech. Bergman ilmoitti lähdöstään AMD:lta viime viikon lopulla, syyksi kerrottin halu keskittyä uusiin haasteisiin. Uudet haasteet löytyivät Synapticsilta.

Esimerkiksi läppäreiden touchpadeja valmistava Synaptics on tosiaan uusien haasteiden edessä, sillä yleistyvät kosketusnäytöt uhkaavat tehdä perinteisistä osoitinlaitteista tarpeettomia monissa käyttökohteissa.

Bergmanin uskotaan päätyneen vaihtamaan työpaikkaa ainakin osittain sen vuoksi, että Bergman olisi ollut halukas asettumaan AMD:n toimitusjohtajan paikalle, mutta johtokunta päätyi nimittämään tehtävään Lenovolla aiemmin työskennelleen Rory Readin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille