Nvidia aloitti ensimmäisten Kepler-piirien valmistuksen

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidia aloitti ensimmäisten Kepler-piirien valmistuksen
Nvidia on aloittanut seuraavan näytönohjainsukupolvensa ensimmäisten kokeilukappaleiden valmistuksen, kertoo VR-Zone. Kepler-arkkitehtuuriin perustuvan sirun mallinumero on GK107. Kepler-koodinimellä tunnetut piirit tullaan nimeämään GK-alkuisila numerosarjoilla samaan tapaan, kuin Fermi-piirit nimettiin GF-kirjaimin.

GK107:n odotetaan olevan mobiilipiiri hitaamman keskitason mobiilipiiri. Mallinumero GK100 tulee olemaan sarjan lippulaiva, mutta Nvidian tarkoituksena on aloittaa uuden valmistusprosessin testaus ja hienosäätö yksinkertaisemmista ja hitaammista siruista.

VR-Zonen mukaan GK107 sisältää 128-bittisen muistiväylän ja se tukee sekä DDR3 että GDDR5-muistia. GK107:n perustuvien ohjainten odotetaan saapuvan korvaamaan nykyistä GeForce GT 500M -mobiiliohjainten sarja GeForce GT 600 -alkuisilla numeroilla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille