Windows 8:n Live ID -kirjautuminen mahdollistaa omien asetusten siirtämisen mille tahansa koneelle

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Windows 8:n Live ID -kirjautuminen mahdollistaa omien asetusten siirtämisen mille tahansa koneelle
Microsoft on kertonut tuoreessa blogipäivityksessään lisää yksityiskohtia Windows 8:n uusista ominaisuuksista. Esittelyvuorossa on tällä kertaa Live ID -kirjautuminen, josta saatiin vihiä jo viime keväänä.

Live ID -tunnuksilla kirjautumisen etuna on se, että omaan Windows 8 -asennukseen tehdyt asetusmuutokset ja henkilökohtaiset tiedot saa siirrettyä mille tahansa muulle Windows 8 -koneelle. Siirrettävät tiedot tallennetaan pilveen, josta ne haetaan koneelle kirjautumisen yhteydessä. Ajatuksena on pitää käyttökokemus käyttäjän kannalta samanlaisena riippumatta käytössä olevasta koneesta.

Siirrettävien asetusten joukkoon kuuluvat muiden muassa taustakuva, teemat, käyttäjäkuva, verkkohistoria, Metro-sovellusten asetukset, resurssienhallinnan asetukset ja nettisivujen kirjautumistiedot.Windows 8:n herättämän mielenkiinnon tiimoilta avasimme sille oman keskustelualueen. Joten kaikki kommentit, kokemukset, kysymykset ja ideat Windows 8:aan liittyen kannattaa lähettää suoraan sinne.

2 kommenttia

nikohuij3
Noni, nainen on käyttäjäkokemus johtajana... Mitä voimme siis odottaa?

^trolll^
ArttuH5N1
Itse olen tähän samaan kätevään ominaisuuteen törmännyt muutamissa linux-jakeluissa. Hyvä, jos saadaan oikein toteutettua Windowsissakin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille