Motorolan uudet Xoom-tabletit salakuvissa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Motorolan uudet Xoom-tabletit salakuvissa
Motorolan seuraava Xoom julkaisu tulee sisältämään nykymallin mukaisesti kaksi eri laitetta hieman eri kokoluokkiin. Molemmat laitteet tunnetaan Fleming-koodinimellä. Isomman laitteen ennustetaan olevan 10,1 tuuman kokoinen Xoom 2 ja pienempi on kooltaan 8,2 tuumaa ja se saapunee markkinoille Media Edition lisänimellä.

Laitteiden muotoilussa on siirrytty huomattavasti pyöreämpään ulkomuotoon. Engadgetin saamien tietojen mukaan molemmat laitteet ovat vain 9 mm paksuisia.

Vaikka tabletilla valokuvaaminen on hankalaa puuhaa, sekä isomman että pienemmän laitteen takana on kamerat 5 megapikselin kamerat. Huolimatta mahdollisesti pitkällekin tulevaisuuteen venyvästä julkaisusta, käyttöjärjestelmänä on vielä Android 3.2 Honeycomb eikä ensi kuussa odotettu Ice Cream Sandwich. Lisäksi laitteissa on tuki nopeille LTE-yhteyksille.Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille