Uusi artikkeli: Asus Eee Pad Transformer TF101: Tabletti valeasussa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Asus Eee Pad Transformer TF101: Tabletti valeasussa
Tabletit ovat viime keväästä alkaen tulleet ryminällä markkinoille. Applen iPadin yksinvallan jälkeen myös Android-valmistajat ovat pääseet peliin mukaan ja tabletin voi hankkia parhaaksi katsomaltaan Android-valmistajalta.

Monista eri valmistajista huolimatta Android-tablettien valinnanvara on ollut lähinnä näennäistä. Laitteiden ominaisuudet muistuttavat toisiaan suuresti ja eroja syntyy lähinnä käytetyissä näyttöpaneeleissa ja liitäntöjen määrässä.

Asus kuitenkin valitsi toisenlaisen lähestymistavan Eee Pad Transformer -tablettinsa kanssa. Vaikka laitteen sisuskalut muistuttavat paljolti muita Android-malleja, Transformer kuitenkin erottuu joukosta tarjoamalla nimensä mukaisesti mahdollisuuden muuttaa tabletti läppärin muotoiseksi erillisen telakointiaseman avulla.

Monien mielestä nykyiset tabletit ovat liian hintavia kohtalaisen suppeisiin käyttömahdollisuuksiinsa nähden. Transformerin näppäimistötelakka kuitenkin mahdollistaa esimerkiksi pidempienkin tekstien luomisen.


Tom's Hardware testasi, mihin läppäriksi taipuva Transformer todellisuudessa pystyy.

Asus Eee Pad Transformer TF101: Tabletti valeasussa

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista