AMD:n tuotejohtaja jätti yhtiön

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n tuotejohtaja jätti yhtiön
AMD on ilmoittanut, että yhtiön tuotejohtaja Rick Bergman on eronnut yhtiön palveluksesta ja aikoo tulevaisuudessa keskittyä uusiin haasteisiin. AMD:n johtoryhmä hakee uutta muotoaan, kun yhtiö palkkasi vasta vajaa kuukausi sitten uuden toimitusjohtajan.

Tuore Lenovolta siirtynyt toimitusjohtaja Rory Read ottaakin Bergmanin paikan väliaikaisesti hoitaakseen. Tuotejohtajana Bergman on vastannut esimerkiksi AMD:n hyvin sujuneista Fusion-prosessoreiden julkaisuista. Bergman saapui AMD:lle ATI-kauppojen yhteydessä ja hänen ansionaan pidetään ATI:n nostamista varteenotettavaksi kilpailijaksi näytönohjainmarkkinoilla.AMD:ltä ei kerrottu tarkemmin Bergmanin lähtöön johtaneista syistä, mutta yhtiö vihjaisi, että asiaan tullaan vielä palaamaan lähitulevaisuudessa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille