Diablo 3:n suljettu beta-testaus alkoi

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Diablo 3:n suljettu beta-testaus alkoi
Pitkään odotetun Diablo 3:n julkaisu hivuttautuu lähemmäs, kun Blizzard on ilmoittanut aloittaneensa pelin suljetun beta-testauksen. Ensimmäiset beta-kutsut on lähetetty onnekkaille ilmoittautujille sekä median edustajille.

Beta-vaiheessa testaajille avautuu mahdollisuus pelata koko pelin koko ensimmäisen kappaleen läpi ja tutustua ensimmäiseen päävastukseen sekä useisiin juonen sivuhenkilöihin. Käytössä ovat kaikki hahmoluokat, eli Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk ja Demon Hunter.

Blizzardin mukaan beta-testi on tärkeä osa kehitystä ja oleellinen osa toimivaa lopullista julkaisua. "Tavoitteenamme on luoda paras toimintaroolipeli, jonka kehityksessä hyödynnämme kaikkea aiemmista osista oppimaamme sekä uuden Battle.net-alustan kaikkia mahdollisuuksia. Toivomme, että pelaajat nauttivat beta-testistä ja odotamme innolla kaikkea saamaamme palautetta", kommentoi Blizzardin toimitusjohtaja Mike Morhaime.


Beta-vaiheen alusta huolimatta Blizzardilta ei suostuta kommentoimaan lopullisen version julkaisupäivää. Alunperin pelin odotettiin saapuvan vielä tämän vuoden puolella, mutta viimeisimmissä huhuissa on väläytelty myös mahdollisuutta ensi vuoteen siirtyvästä julkaisusta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

KalikoJak
KalikoJak
Quote:
Beta-vaiheessa testaajille avautuu mahdollisuus pelata koko pelin koko ensimmäisen kappaleen läpi ja tutustua ensimmäiseen päävastukseen
Skeleton King ei ole ensimmäisen kappaleen päävastus eikä Betassa pääse pelaamaan kuin pieni osa ensimmäisestä kappaleesta muutenkaan.

Mutta mahtava uutinen silti! :D

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

ArttuH5N1
ArttuH5N1
Quote:
Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk ja Demon Hunter.

Ovat hieman muuttuneet Diablo 2 LOD:sta. Sääli. Tällä pelillä on kyllä "kovat paikat"; Edellinen peli kun oli niin älyttömän hyvä, niin on vaikea onnistua uudestaan yhtä hyvin. Voi tosin olla, että ne jotka tätä tulevat pelaamaan, eivät ole aikaisempiin versioihin edes koskeneet.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pc kuljetus 3 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Biisiketju 4353 Vapaata keskustelua
Google kyselee ennen kuin jatkat evästeistä 14 Windows -ongelmat
Myydään Tietokone AMD Ryzen 9 3950X Suonenjoki 1 Myydään
Miten usb tv stick käyttöön win 10 64 bit 8 Windows -ongelmat
Miten wi-fi päälle? Fujitsu siemens amilo 4 WLAN ja lähiverkot
Tallennustila siirto 5 Kannettavat tietokoneet
Mikä on kovalevyn elinikä? 5 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Perseilyketju. 2108 Vapaata keskustelua
Lenovo T500 ei käynnisty 27 Kannettavat tietokoneet
Näytä lisää viestejä