Windows 8 -tabletteja kaupitellaan tuhansilla dollareilla eBayssa

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Windows 8 -tabletteja kaupitellaan tuhansilla dollareilla eBayssa
Microsoftin kehittäjille BUILD-konferenssissa jakamia Windows 8 -tabletteja on ilmestynyt myyntiin eBay-sivustolle. Laitteita jaeltiin tapahtumassa 5000 kappaletta ja prototyyppilaitteiden hinta on muodostunut korkeaksi.

Nopealla vilkaisulla laitteita on myynnissä useita kappaleita ja hinta on vähintään 2000 dollaria. Parhaimmillaan täysin käyttämättömästä laitteesta saa pulittaa jopa 2700 dollaria.

Kehittäjille jaetut tablet-laitteet ovat Samsungin valmistamia ja ne perustuvat paljolti aiemmin julkaistuun Series 7 -sarjan Windows-tablettiin. Kehittäjälaitteista löytyy kuitenkin muutamia herkkuja, joita Samsungin alkuperäisestä laitteesta puuttuu. Laitteisiin on lisätty muun muassa NFC-tuki sekä useampia sensoreita kuten gyroskooppi. Lisäksi pakettiin kuuluu 12 kuukauden ilmainen 3G-yhteys AT&T operaattorin verkossa.Windows 8 -käyttöjärjestelmästä ja vaikkapa Metro-tyylin sopivuudesta hiirikäyttöön voi keskustella Hardware.fi:n Windows 8:lle omistetulla keskustelualueella.

2 kommenttia

ArttuH5N1
Toivottavasti eivät saavu kauppaan tuolla hinnalla ;D
taLeksa
windowssit on aina menny sillä hyvä, paska, hyvä, paska-kuviolla ja windows 8 näyttäs olevan taas hyvän seiskan jälkeen se paska edition. Ihan sama millä hinnalla myyvät niin en osata, varsinkaan tablettia!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille