Pikakatsauksessa Windows 8 Developer Preview

Kirjoittaja Panu Roivas,

Pikakatsauksessa Windows 8 Developer Preview
Microsoft julkaisi kuluneella viikolla ensimmäisen Developer Preview –testiversion tulevasta Windows 8 –käyttöjärjestelmästä. Windows 8:a on markkinoitu Microsoftin vastaukseksi taulutietokoneiden ja kosketusnäyttöjen tarpeiseen. Moni on jäänyt kuitenkin pohtimaan, miten tämä uusi käyttöliittymä sopii työpöydälle tabletin sijaan? Hardware.fi teki pienen tutustumisretken uusimpiin Ikkunoihin ja sen soveltuvuuteen normaalissa työpöytäkäytössä hiirellä ja näppäimistöllä.

Pikakatsauksessa Windows 8Olemme myös avanneet oman keskustelualueen Windows 8:lle - käyttöjärjestelmän suosio tuntuu yllättäneen Microsoftinkin ja ajattelimme, että kaikki aiheeseen liittyvät kysymykset olisi hienoa kerätä "yhteen paikkaan". Eli eikun rohkeasti jakamaan kokemukset uutukaisen tiimoilta!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille