Video: Deus Ex: Human Revolution AMD:n Trinity-alustalla

Kirjoittaja Panu Roivas,

Video: Deus Ex: Human Revolution AMD:n Trinity-alustalla
AMD esitteli tulevien 28 nm näytönohjainten lisäksi tällä viikolla myös Llano APU-suorittimen seurajaa Trinityä, joka yhdistää parannellut Piledriver-ytimet ja DX11-grafiikkapiirin.

Anandtech sai kuvattua videon, jossa AMD vertaa Trinity APU:lla varustettua testikannettavaa Intelin kannettavaan pyörittämällä Deus Ex: Human Revolution -peliä 1366x768-resoluutiolla. Intelin alusta toimi DX9-moodissa tökkivästi kun taas Trinity toimi DX11-moodissa sulavasti.

AMD kertoi Anandtechille Trinityn olevan vain kuukausien päässä, joten se julkaistaan todennäköisesti 2012 ensimmäisellä puoliskolla. Trinityssä on 2-4 Piledriver-ydintä sekä DX11-grafiikkapiiri, joka käyttää nykyisistä 6900-sarjan näytönohjaimista tuttua VLIW4-arkkitehtuuria. Piledriver on vuorostaan paranneltu Bulldozer, eli sen pitäisi olla tehokkaampi samalla kellotaajuudella. AMD ei ole kuitenkaan kertonut milloin Piledriver-ytimellisiä FX-sarjan suorittimia olisi tulossa markkinoille.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille