Uusi artikkeli: testissä neljä 3 TB kiintolevyä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Uusi artikkeli: testissä neljä 3 TB kiintolevyä
Kolmen teratavun kiintolevyt ovat vasta viimeaikoina tulleet laajemmin kuluttajien saataville. Vaikka SSD-asemat ovat yleistyneet vauhdilla, suurempaa tallennustilaa kaipaaville iso magneettiseen tallennukseen perustuva kiintolevy on ehdottomasti kustannustehokkain vaihtoehto.

Kolmen teratavun asemia löytyy jo kaikkien suurimpien valmistajien valikoimista. Tom's Hardware testasi Western Digitalin, Seagaten ja Hitachin tarjoamat vaihtoehdot. Testikappaleisiin kuului virtapihejä hitaampia malleja sekä täydellä nopeudella pyöriviä versioita.

Luku- ja kirjoitusnopeuksien sekä vasteajan testien lisäksi artikkelissa paneudutaan pikaisesti myös asioihin, joita on syytä harkita 3 TB kiintolevyä ostaessa kuten yhteensopivuus muun järjestelmän kanssa.Testissä neljä 3 TB kiintolevyä

1 kommentti

Anonymous User
Vielä ei kuluttajan kannata ostaa 3 TB levyjä, koska niillä on huono hinta-gigatavu suhde. Parempi ostos on 2 TB.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille