Inteliltä tulossa oma vesijäähdytysjärjestelmä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Inteliltä tulossa oma vesijäähdytysjärjestelmä
Intel on esitellyt parhaillaan käynnissä olevassa IDF-tapahtumassa yhtiön logoa kantavaa vesijäähdytysjärjestelmää. Intelin huhuttiin jo aiemmin tuovan uusimmat huippumallinsa markkinoille ilman perinteistä jäähdytyssiiliä, jonka moni vaihtaa tehokkaampaan joka tapauksessa.

Intel aikoo myydä suljettuun vesikiertoon perustuvaa järjestelmäänsä prosessoreista erillään. Thermal Solution RTS2011LC on rakennettu yhteistyössä Asetekin kanssa ja se tukee tulevien Sandy Bridge E -prosessoreiden lisäksi myös vanhempia LGA 1155, LGA 1366 - ja LGA 1156 -kantaisia prosessoreita.

Järjestelmä on suunniteltu jäähdyttämään enintään 130 watin lämpökuormia. Kuparinen prosessoriblokki sisältää integroidun pumpun, josta vesi johdetaan letkujen avulla 120 mm kokoisella tuulettimella jäähdytettyyn kennoon.

Tarkempia hintatietoja ei ole vielä saatavilla.Kuvat: TechConnect

1 kommentti

Hoijari
Näyttää aika identtiseltä kuin muutkin Kuhlerit ja H-sarjalaiset.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille