AfterDawn logo

Bulldozer tuli palvelimiin, työpöytäjulkaisu myöhästyy ensi kuuhun?

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

AMD:n Bulldozer-julkaisu ei ole sujunut erityisen sulavasti. Vaikka AMD ei ole varsinaisesti vahvistanut julkaisupäivää, Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvia FX-sarjan prosessoreita odoteltiin jo syyskuun aikana. Viimeisimpien markkinahuhujen mukaan AMD olisi siirtänyt julkaisupäivää ainakin kuukaudella.

Bulldozer-prosessoreiden työpöytäjulkaisun viivästymisestä huolimatta ensimmäiset 16-ytimiset palvelimiin tarkoitetut Interlagos-prosessorit ovat lähteneet valmistajille. Huhuistaan tuttu Fudzilla arvelee, että työpöytäprosessoreiden lisäviivästyksen taustalla olisi viimeiset julkaisua varten tehtävät suorituskykyoptimoinnit. Lisäksi AMD:lla huhutaan olevan ongelmia tuottaa siruja tarpeeksi vastaamaan kysyntää.

Aiemmin Gigabyte vahvisti julkaisun yhteydessä saapuvien FX-sarjan prosessoreiden lukumääräksi yhteensä kuusi mallia. Neljä ensimmäisistä FX-sarjalaisista on kahdeksanytimisiä ja tarjolle tulee lisäksi 6- ja 4-ytimiset mallit. Gigabyten ilmoituksen lisäksi AMD:n kerrotaan julkaisevan vielä toisenkin neliytimisen mallin.

2 KOMMENTTIA

questo1/2

Viimenen linkki kusee. Kattokaapas nyt uudestaan :D

squi2/2

Originally posted by questo:

Viimenen linkki kusee. Kattokaapas nyt uudestaan :D

Se kyllä kusi, korjattu :)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT