Bulldozer tuli palvelimiin, työpöytäjulkaisu myöhästyy ensi kuuhun?

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Bulldozer tuli palvelimiin, työpöytäjulkaisu myöhästyy ensi kuuhun?
AMD:n Bulldozer-julkaisu ei ole sujunut erityisen sulavasti. Vaikka AMD ei ole varsinaisesti vahvistanut julkaisupäivää, Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvia FX-sarjan prosessoreita odoteltiin jo syyskuun aikana. Viimeisimpien markkinahuhujen mukaan AMD olisi siirtänyt julkaisupäivää ainakin kuukaudella.

Bulldozer-prosessoreiden työpöytäjulkaisun viivästymisestä huolimatta ensimmäiset 16-ytimiset palvelimiin tarkoitetut Interlagos-prosessorit ovat lähteneet valmistajille. Huhuistaan tuttu Fudzilla arvelee, että työpöytäprosessoreiden lisäviivästyksen taustalla olisi viimeiset julkaisua varten tehtävät suorituskykyoptimoinnit. Lisäksi AMD:lla huhutaan olevan ongelmia tuottaa siruja tarpeeksi vastaamaan kysyntää.

Aiemmin Gigabyte vahvisti julkaisun yhteydessä saapuvien FX-sarjan prosessoreiden lukumääräksi yhteensä kuusi mallia. Neljä ensimmäisistä FX-sarjalaisista on kahdeksanytimisiä ja tarjolle tulee lisäksi 6- ja 4-ytimiset mallit. Gigabyten ilmoituksen lisäksi AMD:n kerrotaan julkaisevan vielä toisenkin neliytimisen mallin.

2 kommenttia

questo
Viimenen linkki kusee. Kattokaapas nyt uudestaan :D
squi
Originally posted by questo:
Viimenen linkki kusee. Kattokaapas nyt uudestaan :D
Se kyllä kusi, korjattu :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille