SAMOLED+-näytöllä varustettu Galaxy Tab 7.7 on nyt virallinen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

SAMOLED+-näytöllä varustettu Galaxy Tab 7.7 on nyt virallinen
Samsung on julkaissut tänään Berliinissä 7,7 tuuman kokoisen version toisen sukupolven Galaxy Tab -laitteestaan. Uusi Galaxy Tab on ensimmäinen tablet-kokoluokan laite, jossa käytetään Samsungin kehittämää Super AMOLED+ -paneelitekniikkaa. Näytön lisäksi laitteessa on panostettu nopeuteen ja Androidin 3.2 -versiota pyörittää kaksi 1,4 GHz:n taajuudella toimivaa ydintä.

Tähän mennessä sAMOLED+-näyttöjä on nähty enintään 4,3 tuuman kokoisina Samsumgin Galaxy-sarjan lippulaivamallissa Galaxy S II:ssa. Uusi Galaxy Tab tuo kuitenkin OLED-näytön katselukulmat, kontrastin ja hyvän värintoiston myös tablet-kokoluokkaan WXGA-resoluutiolla eli 1280x800 pikselin tarkkuudella.

Käyttöjärjestelmänä on Android Honeycombin uusin versio 3.2, jonka päällä pyörii Samsungin tablet-kokoluokkaan muokkaamaa versio TouchWiz-käyttöliittymästä. Androidia pyörittää Samsungin oma tuplaydinprosessori, joka toimii 1,4 GHz:n taajuudella. Tallennustilaa on versiosta riippuen 16, 32 tai 64 GB.


Galaxy Tabin 3G-versio on varustettu HSPA+-yhteyksillä, joiden teoreettinen nopeus yltää aina 21 megabittiin sekunnissa. Lisäksi nettiin pääsee WiFi-yhteydellä ja lisälaitteet kiinnittyvät Bluetoothin uusimman 3.0 -version avulla.

Galaxy Tab 7.7 on edeltäjiensä tavoin erittäin ohut. Laitteen paksuus on vain vajaat 8 mm ja painoa on 335 grammaa. Pienistä mitoista huolimatta laite vaatinee pidemmillä kuljetuksilla erillisen laukun kantolaitteekseen.

Laitteen suositushinta julkaisun yhteydessä tulee olemaan 699 euroa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

ArttuH5N1
ArttuH5N1
Hyvän näköinen laite kyllä, eikä ole spekseissäkään moitittavaa. Mitä nyt tallennustila hieman aneeminen ja akkukesto jäi mainitsematta. Hinta tosin taas, kuten lähes kaikilla tableteilla*, liian korkealla.

(*HP:n alennusmyynnissä olevaa tablettia lukuunottamatta.)

Mielenkiinnolla odotan Samsungin seuraavaa näyttötekniikka. Hyper-Super Über AMOLED++^2 mahdollisesti?

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4997 Vapaata keskustelua
Thunderbird/Gmail ongelma 14 Windows -ongelmat
Yleistä keskustelua asian vierestä 103 Vapaata keskustelua
Muistin lisääminen tietokoneeseen. Mitä huomioon? 4 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1142 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Mitä tarkastaa/päivittää uuteen valmiiseen konepakettiin. 1 Uutta tietokonetta ostamassa
PlayStation 5 -saatavuus 1 Playstation (PS4 ja PS5)
Videoketju 402 Vapaata keskustelua
Uudet / mielenkiintoiset sovellukset 2 Yleistä keskustelua kännyköistä
Perseilyketju. 2194 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä