Samsung esitteli tehokannettavaa bisneskäyttäjälle

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Samsung esitteli tehokannettavaa bisneskäyttäjälle
Samsung on paljastanut uuden Series 7 -sarjaan kuuluvan kannettavan, joka tarjoaa tyylikkään alumiinisen ulkokuoren lisäksi tehoa ja akkukestoa. Chronos eli 700Z on tarjolla joko 15,6 tai 14 tuuman kokoisena ja lähes premium-luokan suorituskyvystä huolimatta hintojen kerrotaan alkavan noin 1000 dollarista.

Kiiltämättömällä pinnoitteella käsitelty näyttö on taustavalaistu LED-tekniikalla ja kirkkaus yltää jopa 300nit tasolle. Chicklet-tyyppinen näppäimistö sisältää taustavalon ja täysikokoisen numeronäppäimistön ja hiiriohjaus hoituu ison monikosketusta tukevan trackpadin avulla.

Prosessorivaihtoehtoina on joko Core i5-2430M tai i7-2675QM. Halvin malli sisältää vain integroidun näytönohjaimen, mutta tarjolla on myös AMD:n Radeon HD 6750M 1GB muistilla. Muistia on vakiona 6 GB, mutta sitä voidaan laajentaa 8 gigatavuun saakka. Kiintolevytilaa löytyy 750 gigatavua. Laitteen paksuudeksi ilmoitetaan 23,9 mm.

Samsung ei ole kertonut tarkemmin, koska Chronos saapuu myyntiin.

1 kommentti

ArttuH5N1
Mielestäni pitäisi olla laitonta myydä enää läppäreitä, tabletteja tai edes puhelimia kiiltävällä näytöllä. Ei mitään järkeä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille