AfterDawn logo

Samsung esitteli tehokannettavaa bisneskäyttäjälle

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Samsung on paljastanut uuden Series 7 -sarjaan kuuluvan kannettavan, joka tarjoaa tyylikkään alumiinisen ulkokuoren lisäksi tehoa ja akkukestoa. Chronos eli 700Z on tarjolla joko 15,6 tai 14 tuuman kokoisena ja lähes premium-luokan suorituskyvystä huolimatta hintojen kerrotaan alkavan noin 1000 dollarista.

Kiiltämättömällä pinnoitteella käsitelty näyttö on taustavalaistu LED-tekniikalla ja kirkkaus yltää jopa 300nit tasolle. Chicklet-tyyppinen näppäimistö sisältää taustavalon ja täysikokoisen numeronäppäimistön ja hiiriohjaus hoituu ison monikosketusta tukevan trackpadin avulla.

Prosessorivaihtoehtoina on joko Core i5-2430M tai i7-2675QM. Halvin malli sisältää vain integroidun näytönohjaimen, mutta tarjolla on myös AMD:n Radeon HD 6750M 1GB muistilla. Muistia on vakiona 6 GB, mutta sitä voidaan laajentaa 8 gigatavuun saakka. Kiintolevytilaa löytyy 750 gigatavua. Laitteen paksuudeksi ilmoitetaan 23,9 mm.

Samsung ei ole kertonut tarkemmin, koska Chronos saapuu myyntiin.


1 KOMMENTTI

ArttuH5N11/1

Mielestäni pitäisi olla laitonta myydä enää läppäreitä, tabletteja tai edes puhelimia kiiltävällä näytöllä. Ei mitään järkeä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT