Razerilta uusi BlackWidow Ultimate Stealth -pelinäppäimistö

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Razerilta uusi BlackWidow Ultimate Stealth -pelinäppäimistö
Razer julkaisi oman mekaanisen pelinäppäimistönsä, Razer BlackWidown, aiemmin tänä vuonna perusmallina sekä Ultimate-mallina led-taustavalaisulla, ja nyt on vuorossa uusi Stealth-malli hiljaisemmilla näppäimillä.

Mekaanisilla näppäinkytkimillä varustetut näppäimistöt ovat kasvattaneet suosiotaan pelaajien keskuudessa viime aikoina, ja useat yritykset ovat tuoneet markkinoille omia mallejaan. Alkuperäinen BlackWidow Ultimate käyttää sinisiä Cherry MX-kytkimiä, jotka ovat kevyitä painaa, mutta samalla päästävät jokseenkin äänekkään klikkauksen. Oletetusti uusi Stealth-malli käyttää hiljaisempia ruskeita MX-kytkimiä.

Razer BlackWidon Ultimate Stealth on varustettu 5-tasoisella taustavalaisulla, ja siinä on pelinäppäimistöistä tutut Antighosting-toiminnot, kymmenen macronäppäintä ja niiden tallennus, multimediapainikkeet, 1ms vasteaika, audioportit, USB-liitäntä sekä punospäällystetty johto. Hintaa BlackWidow Stealthilla on 139,99€.

1 kommentti

superkick
Tämä ei ole kovin ultimate eikä ainakaan stealth..

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille