Nainen teki kauppaa iPadistä – sai puunpalan

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (6)

Nainen teki kauppaa iPadistä – sai puunpalan
Eteläcarolinalainen nainen on joutunut ikävän huijauksen uhriksi. Hän luuli ostaneensa 180 dollarilla Applen iPad-taulutietokoneen, mutta se osoittautui myöhemmin halvaksi jäljitelmäksi.

Naisen mukaan hän oli eräs ilta paikallisen McDonalds-ravintolan parkkipaikalla kun häntä lähestyi kaksi miestä. Miehet kertoivat haluavansa myydä hänelle iPadin 300 dollarin hintaan. Miehet selittivät edullista myyntihintaa sillä, että he olivat ostaneet sen ulkomailta.

Nainen voivotteli miehille, ettei hänellä ole mukana kuin 180 dollaria. Vaikka summa oli 40 prosenttia alkuperäistä myyntihintaa pienempi, niin miehet suostuivat ilomielin naisen vastatarjoukseen.

Päästyään onnistuneen tinkauksen jälkeen kotiin, nainen avasi saamansa Fedex-laatikon (miehet eivät myynet laitetta iPadin alkuperäisessä laatikossa). Nainen tajusi joutuneensa huijatuksi, ja että hänen ostama tabletti olikin leikkuulaudan kokoinen puunpala, johon oli maalattu iPadin "näyttö" ja liimattu takapuolelle Applen omena-logo.


Poliisit eivät ole löytäneet tutkimuksista huolimatta sormenjälkiä tai mitään muitakaan todisteita huijarien kiinnisaamiseksi.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

6 kommenttia

snaketus
Halvaksi jäljitelmäksi :D
Jiiksi
Itsekkin ostan kaikki laitteet mäkkärin parkkipaikalta.
Laatukamaa on aina ollut.
Pablope
Todiste Apple-käyttäjän älykkyydestä
ep_
:D
Voiko ihminen enää tyhmempi olla?

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

ArttuH5N1
Tyhmyydestä sakotettiin :D

...ja selvisi, miksi Apple tappeli leikkuulautaa vastaan oikeudessa. Siellä haluttiin vain suojella (hölmöjä) kuluttajia :D
Huntta
Ihme valittaja.
Sai tiiliskiven kolmanneksella siitä hinnasta mitä muut on maksanu.

Kommentoi uutista