HP valmistaa vielä lisää TouchPadeja hurjan kysynnän vuoksi

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

HP valmistaa vielä lisää TouchPadeja hurjan kysynnän vuoksi
HP:n virallisesti kuoppaama TouchPad-tabletti on alennusmyynnin myötä kohdannut hurjan kysynnän eivätkä kaikki halukkaat ole saaneet laitteitaan. Tästä johtuen HP on ilmoittanut, että yhtiö valmistaa vielä yhden lisäerän laitteita. HP:n mukaan yhtiö on ollut iloisesti yllättynyt TouchPadin suuresta menekistä.

HP:n TouchPad-tabletteja on myyty halvimmillaan 99 dollarin hintaan. Laite myös nousi Amazon-verkkokaupan myydyimpien listalle huolimatta siitä, että verkkokauppa hinnoitteli laitteet huomattavasti yli 99 dollariin.

TouchPadeja tuskin riittää vieläkään kaikille eikä niitä tulla todennäköisesti näkemään Yhdysvaltain ulkopuolella. Kysynnän kasvusta huolimatta yhtiö aloittaa TouchPad-tuotannon alasajon marraskuun alussa.

2 kommenttia

Thor1993
Kyllähän tollasen voisin satkulla ostaa vaikka tältä istumalta.
ArttuH5N1
Vihdoinkin on, edes yhden, tabletin hinta kohdallaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille