ViewSonicilta 27" näytöt pelaajille ja ammattilaisille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

ViewSonicilta 27" näytöt pelaajille ja ammattilaisille
ViewSonic on julkaissut kaksi 27 tuuman kokoista näyttömallia, joista VG2732m-LED on suunnattu pelaajille ja VP2765-LED graafisen alan ammattilaisille. Molemmat paneelit käyttävät nimensä mukaisesti LED-valoja taustavalaistukseen, mikä valmistajan mukaan on tehokas keino säästää energiaa.

Molemmat näytöt käyttävät 1920x1080 pikselin resoluutiota, joka sopii monille pelaajille, mutta graafisessa käytössä moni jäänee kaipaamaan lisäpikseleitä ja korkeampaa pistetarkkuutta. Näyttöjen kirkkaudeksi ilmoitetaan 300 cd/m2 ja dynaaminen kontrastisuhde on 20 miljoonan suhde yhteen. Näyttöjä voidaan kallistaa ja vääntää monipuolisesti ja niistä löytyy pivot-toiminto.

Pelaajille suunnattu versio perustuu TN-paneeliin, jonka avulla vasteaika on saatu vain 3ms. VP2765-LED puolestaan käyttää Advanced MVA -paneelia (AMVA), jonka värintoisto on TN-paneelia parempi, mutta ei pärjää ammattilaisten yleisesti käyttämälle IPS-tekniikalle. Pelinäytön hinnaksi ilmoitetaan 429 dollaria ja ammattilaisversio on hieman kalliimpi 459 dollarin hinnallaan.

2 kommenttia

Tnoi
Aika turhia molemmat..
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30. elokuu, 2011 @ 19:07
MQe
Hirveät hinnat molemmissa eikä siltikään oikein osaa kumpikaan vakuuttaa?!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille