Asus tukee Intelin Ultrabook-konseptia useilla tuotejulkistuksilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Asus tukee Intelin Ultrabook-konseptia useilla tuotejulkistuksilla
Asustek aikoo julkaista lokakuun aikana yhteensä jopa kuusi Ultrabook-kategoriaan menevää kannettavaa tietokonetta. Asuksen mukaan kannettavien hinnat tulevat vaihtelemaan 899 dollarista aina 1999 dollariin saakka.

Ultrabook-koneiden pääasiallinen myyntivaltti on niiden keveys ja Asuksen tulevien mallien ruutukoot vaihtelevat 11,6 tuuman ja 13,3 tuuman välillä.

Ultrabook-konseptin ongelmana on nähty koneiden korkea hinta verrattuna niiden pelkästään keskinkertaiseen suorituskykyyn. Asuksen mukaan viimeaikaiset muutokset avainkomponenttien hinnoissa mahdollistavat kuitenkin hintojen pitämisen kilpailukykyisempinä. Esimerkiksi DRAM-muistin ja näyttöpaneelien hinnat ovat laskeneet

Lisäksi Intelin Ultrabook-konseptia on lähdetty toteuttamaan vasta Acerin ja Asuksen toimesta, mikä antaa kahdelle yhtiölle etulyöntiaseman markkinoilla.

1 kommentti

ArttuH5N1
Originally posted by Uutinen:
Ultrabook-konseptin ongelmana on nähty koneiden korkea hinta verrattuna niiden pelkästään keskinkertaiseen suorituskykyyn.
Aivan. Hinta on todella korkea, siihen nähden mitä saa. Mutta toisaalta, jos arvostaa keveyttä NOIN paljon, niin kai siitä on sitten valmis maksamaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille