AfterDawn logo

Asus tukee Intelin Ultrabook-konseptia useilla tuotejulkistuksilla

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Asustek aikoo julkaista lokakuun aikana yhteensä jopa kuusi Ultrabook-kategoriaan menevää kannettavaa tietokonetta. Asuksen mukaan kannettavien hinnat tulevat vaihtelemaan 899 dollarista aina 1999 dollariin saakka.

Ultrabook-koneiden pääasiallinen myyntivaltti on niiden keveys ja Asuksen tulevien mallien ruutukoot vaihtelevat 11,6 tuuman ja 13,3 tuuman välillä.

Ultrabook-konseptin ongelmana on nähty koneiden korkea hinta verrattuna niiden pelkästään keskinkertaiseen suorituskykyyn. Asuksen mukaan viimeaikaiset muutokset avainkomponenttien hinnoissa mahdollistavat kuitenkin hintojen pitämisen kilpailukykyisempinä. Esimerkiksi DRAM-muistin ja näyttöpaneelien hinnat ovat laskeneet

Lisäksi Intelin Ultrabook-konseptia on lähdetty toteuttamaan vasta Acerin ja Asuksen toimesta, mikä antaa kahdelle yhtiölle etulyöntiaseman markkinoilla.

1 KOMMENTTI

ArttuH5N11/1

Originally posted by Uutinen:

Ultrabook-konseptin ongelmana on nähty koneiden korkea hinta verrattuna niiden pelkästään keskinkertaiseen suorituskykyyn.

Aivan. Hinta on todella korkea, siihen nähden mitä saa. Mutta toisaalta, jos arvostaa keveyttä NOIN paljon, niin kai siitä on sitten valmis maksamaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT