Sonyn Tablet S keskittyy viihteeseen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Sonyn Tablet S keskittyy viihteeseen
Sony on paljastanut jo keväällä julkaistun tablettinsa nimen ja antanut viitteitä myös myyntiaikataulusta. Aiemmin S1 nimellä tunnettu tabletti on nyt virallisesti Sony Tablet S ja laitetta odotetaan kauppoihin syyskuun alkupuolella.

Tablet S eroaa hieman perinteisestä Android-tarjonnasta 9,4 tuuman ruudullaan, joka toimii 1280x768 pikselin tarkkuudella. Käyttöjärjestelmänä tulee julkaisun hetkellä olemaan Android 3.1 Honeycomb, mutta Sonyn mukaan Ice Cream Sandwich -päivitys on mahdollinen, kun uusi Android-versio saapuu.

Sonyn tabletti on suunniteltu erityisesti kodin viihdekeskuksen ohjaamiseen. Laitteesta löytyy tuki DLNA-tekniikalle ja jopa IR-lähetin kaukosäädinkäyttöön. Lisäksi Tablet S on PlayStation-sertifiotu. Tablet S voi toimia myös kodin viihteen keskuksena, sillä Sony on paketoinut mukaan kattavan valikoiman omia sisältöpalvelujaan. Tarjolla on musiikkia, elokuvia, pelejä ja e-kirjoja.

Tarkemmat hintatiedot ovat vielä pysyneet salassa, mutta aiemmissa huhuissa on esiintynyt 599 dollaria. Toisaalta nykyisessä kilpailutilanteessa hintaa saattaa olla syytä hinata hieman alaspäin.

1 kommentti

ArttuH5N1
Jälleen melko mielenkiintoisen oloinen tablet. Viihdekäyttö näyttäisi olevan hyvässä reilassa, varsinkin jos löytyy Sonyn DLNA-telkku ja PS3.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille