Tiedot Nvidian 28 nm:n mobiilimalleista vuoti verkkoon

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Tiedot Nvidian 28 nm:n mobiilimalleista vuoti verkkoon
SemiAccurate-sivusto on vuotanut luettelon Nvidian 28 nanometrin prosessilla valmistetuista mobiilinäytönohjaimista. Ohjaimet on valmistettu nykyisellä Fermi-arkkitehtuurilla, joten Keplerit antavat vielä odottaa itseään.

Ensimmäisten mallien testikappaleet valmistuvat lokakuun alussa ja varsinainen massatuotanto on tarkoitus aloittaa niiden osalta joulukuun lopulla. Kahden mallin massatuotanto alkaa vasta ensi vuoden tammikuussa ja kaikkein tehokkaimman ohjaimen eli N13E-GTX:n tuotanto on ajoitettu huhti-maaliskuulle.

Uudet ohjaimet on nimetty N13-perheeseen, joka on jaettu kolmeen osaan: N13M (Mainstream), N13P (Performance) ja N13E (Enthusiast).

SemiAccuraten vuotamassa luettelossa näkyy myös joidenkin ohjaimien 3DMark-tulokset. Niiden perusteella uudet mallit tuovat mukanaan hieman lisää suorituskykyä, sillä AMD:n nopein mobiiliohjain eli Radeon HD 6990M yltää 15.500 pisteeseen. Nvidian toistaiseksi tykein versio suorittaa testin 14.500 pisteellä.
Sivusto kuitenkin huomauttaa, että lopullinen mallisto saattaa hyvinkin poiketa alla olevasta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille