Nvidialta GeForce GTX 595?

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (7)

Nvidialta GeForce GTX 595?
Gamescom-messuilta kantautuu huhuja, joiden mukaan messuilla Battlefield 3 -peliä pyörittäneessä kokoonpanossa olisi ollut käytössä Nvidian vielä julkaisematon kahden piirin GTX 595 -näytönohjain.

Slovenialaisen pelisivuston lähteiden mukaan Nvidia oli lähettänyt EA:lle gamescom-messuja varten uudet ajurit näytönohjaimelle, joiden pitäisi parantaa pelikokemusta ja vähentää bugeja. Huhujen mukaan GTX 595 on paranneltu versio GTX 590:stä, lähinnä virransyötön osalta, mikä mahdollistaisi samalla korkeammat kellotaajuudet ja niskaotteen AMD:n Radeon HD 6990:stä.

Nvidia ei ole tiettävästi julkaisemassa uusia näytönohjaimia tämän vuoden puolella, ja uusi versio lippulaivamallista kuulostaa epätodennäköiseltä, joten huhu kannattanee ottaa suola-annoksen kera.

7 kommenttia

Jursk
Pitäisikö laittaa lähde viittaamaan Guru3D:hen link kerran uutinen on sieltä lähes sanasta sanaan kopioitu.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24. elokuu, 2011 @ 13:54
Eriol
Guru3D:tä ei käytetty edes toissasijaisenä lähteenä, mahdollinen samankaltaisuus johtunee uutisen yksioikoisuudesta. Linkkaamme alkuperäiseen lähteeseen jos se on tarjolla, ja toissasijaiset lähteet eivät tarjoa uutta informaatiota.
Jursk
No jopas on sitten sattunut esim viimeinen lause: "joten huhu kannattanee ottaa suola-annoksen kera" täysin yhteen guru3d:n kanssa. Kuinka muuten selität tämän saman sananparren käytön, joka ei edes ole Suomessa juurikaan käytetty? Tuossa ranskankielisessä linkissänne sitä ei kuitenkaan ole.
Eriol
Originally posted by Jursk:
No jopas on sitten sattunut esim viimeinen lause: "joten huhu kannattanee ottaa suola-annoksen kera" täysin yhteen guru3d:n kanssa. Kuinka muuten selität tämän saman sananparren käytön, joka ei edes ole Suomessa juurikaan käytetty? Tuossa ranskankielisessä linkissänne sitä ei kuitenkaan ole.
käytä yläkulman Etsi-laatikkoa ja kirjoita siihen suola-annos. Kyseessä on melko yleisesti käytetty ilmaisu näyttisuutisissa. =)
Jursk
Kertooko tämä siitä että olette keksineet sanonnan "ottaa suola-annoksen kera", josta ei löydy viittauksia missään muualla suomenkielisillä nettisivuilla kuin ruuanlaiton yhteydessä vai että olette aikasemminkin tehneet "huippujournalismia" muiden kustannuksella?
moikka635
ei tuo nyt noin vakavaa ole
vallu16
Originally posted by Jursk:
Kertooko tämä siitä että olette keksineet sanonnan "ottaa suola-annoksen kera", josta ei löydy viittauksia missään muualla suomenkielisillä nettisivuilla kuin ruuanlaiton yhteydessä vai että olette aikasemminkin tehneet "huippujournalismia" muiden kustannuksella?
Ihan hirveetä skeidaa

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille