HP lupaa yritysasiakkaiden laitetuen jatkuvan ennallaan

Kirjoittaja Teemu Laitila,

HP lupaa yritysasiakkaiden laitetuen jatkuvan ennallaan
HP lupaa jatkaa tietokoneiden myyntiä yritysasiakkailleen ja yhtiö lupaa tuen jatkuvan yrityksen uudelleenjärjestelyistä huolimatta. HP:n aiempi ilmoitus eriyttää laitevalmistus omaksi yrityksekseen on herättänyt markkinoilla spekulointia laitemyynnin lopullisesta kohtalosta.

HP:lta kuitenkin kehotetaan yhteistyökumppaneita jatkamaan HP:n työasemien myyntiä entiseen tapaan. "Voitte tulevaisuudessakin myydä HP:n tietokoneita entiseen tapaan huolimatta kilpailijoidemme luomasta hämmennyksestä", HP:n PC-osastosta vastaava Stephen DiFranco kertoo.

DiFrancon kommentin perusteella huhut uuden PC-yksikön myyntisuunnitelmista eivät pitäisi paikkaansa. "Olemme erittäin sitoutuneita kanavapartnereidemme toimintaan, jotka HP:n oman organisaation laajennuksena hoitavat kriittistä ja tärkeää tehtävää PC-myynnissä nyt sekä tulevaisuudessa".

HP on edelleen maailman suurin PC-valmistaja. Koko PC-valmistuksen myynti muuttaisi alan voimasuhteita merkittävästi.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille