Lenovolta alle 200 euron MeeGo-minikannettava

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Lenovolta alle 200 euron MeeGo-minikannettava
Lenovo aikoo tuoda markkinoille erittäin edullisen MeeGo-miniläppärin. Jo tämän vuoden Computex-messuilla esitelty IdeaPad S100 on ilmestynyt venäläisen verkkokaupan valikoimiin ja maksaa vain 185 euroa.

Edullisuutensa vuoksi IdeaPadista ei löydy kovin ihmeellistä rautaa. Suorittimeksi on valittu yksiytiminen ja 1,33 gigahertsin taajuudella tikittävä Intelin Atom N435. Lisäksi kuoren alta löytyy 160 gigatavun kovalevy, gigatavun verran RAM-muistia ja integroitu näytönohjain. WiFi- (802.11 b/g/n) ja 10/100 LAN -yhteyksillä varustetun kannettavan akun luvataan kestävän seitsemän tuntia. Kannettava tulee myyntiin mustana, punaisena ja sinisenä.

Lenovon ohella myös Asus on julkaissut MeeGolla toimivan Eee PC X101 -läppärin, joka perustuu samaan Atom N435 -suorittimeen. Myös Samsungilta on tulossa MeeGo-läppäri (N100).

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille