Nvidia testaa teknologiaan pelien streamaukseen

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Nvidia testaa teknologiaan pelien streamaukseen
Nvidian edustaja paljasti tämän vuoden GamesCom-tapahtuman yhteydessä, että he testaavat paraikaa teknologiaa, jonka avulla tietokoneella pelattavan pelin voisi streamata toisille kodista löytyville laitteille, kuten esimerkiksi tabletille.

Nvidia korostaa, että tekniikka on vasta kokeiluasteella. Sen valmistumiseen ja markkinoille tuloon voi vierähtää vielä jokunen tovi, joten hengitystä ei kannata turhaan pidätellä sitä odotellessa. Kiveen hakattua tietoa ei ole myöskään se, että Nvidia hyödyntäisi tekniikkaa kaupallisesti jossakin vaiheessa.

Toistaiseksi ei siis tiedetä muuta kuin, että tällaista tekniikkaa kokeillaan. Tarkempien yksityiskohtien paljastukset jäävät täten tuonnemmaksi. Asia tuli ilmi pilvipohjaisen OnLive-pelipalvelun Britannian julkaisun yhteydessä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille