Intel korjasi SSD 320 -asemien ongelmat päivityksellä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel korjasi SSD 320 -asemien ongelmat päivityksellä
Intel on tänään julkaissut SSD 320 -sarjan asemille odotetun firmware-päivityksen, joka korjaa joidenkin käyttäjien kohtaaman niin kutsutun 8 MB bugin. Bugin vuoksi odottamaton virrankatkaisu johti osassa asemia tilanteeseen, jossa laite näki itsensä vain 8 MB kokoisena ja loppu data hävisi bittitaivaaseen.

Intelin mukaan .iso -muodossa jaeltava firmwarepäivitys korjaa ongelman. Käyttäjiä neuvotaan lataamaan päivitystiedosto Intelin sivuilta ja polttamaan se CD-levylle. Päivitys tapahtuu käynnistämällä tietokone korjaustiedostot sisältävältä levyltä.

Intel kehottaa käyttäjiä huolellisuuteen päivitysprosessissa, sillä keskeytynyt päivitys saattaa tuhota toimivankin aseman. Vaikka ohjelmistopäivitys ei tyhjennä asemaa, sisällöstä kehotetaan ottamaan varmuuskopiot.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille