AMD päivitti Llano-mallistoa kolmiytimisellä A6-3500-APU:lla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD päivitti Llano-mallistoa kolmiytimisellä A6-3500-APU:lla
AMD on juhlistanut 12 miljoonan toimitetun APU:n rajapyykkiä julkaisemalla budjettiluokkaan tarkoitetun kolmiytimisen A-sarjan APU:n. A6-3500 on yhtä puuttuvaa ydintä ja siitä johtuvaa pienempää välimuistia lukuun ottamatta identtinen A6-3600-mallin kanssa.

A6-3500 toimii perustasolla 2,1 GHz:n taajuudella, joka nousee Turbo Coren avulla aina 2,4 GHz:n saakka. APU sisältää täysikokoisen mallin tapaan Radeon HD 6530D-näytönhjaimen eli 320 GPU-varjostinta, jotka toimivat 443 MHz:n taajuudella. Myös TDP-arvo on pysynyt samassa 65 watin lukemassa.

Yhden ytimen puuttuminen laskee sirun hintaa 20 dollarin verran 89 dollariin tuhannen kappaleen erissä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista