AMD julkaisi Catalyst 11.8 WHQL -ajurit

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

AMD julkaisi Catalyst 11.8 WHQL -ajurit
AMD on julkaissut kuukausittaisen Catalyst-päivityksen, joka kantaa versionumeroa 11.8. WHQL-merkityt ajurit ovat yhteensopivat kaikkien erillisten Radeon-ohjainten sekä AMD:n APU-suorittimien ja piirisarjaan integroitujen näytönohjainversioiden kanssa.

11.8 WHQL -version suurin muutos on prosessorin ylikellotustoimintojen siirtäminen AMD Overdrive -sovelluksesta Vision Control Center -sovellukseen. Vision Control Centerin kautta pystyy siis hallitsemaan koko järjestelmän ylikellotustarpeet prosessorista näytönohjaimeen, jos prosessori on kerroinlukitsematonta Black Edition -sarjaa.

Ylikellotusmuutosten lisäksi ajurit tuovat 10 prosentin nopeuslisän Crysis 2 -pelin DirectX 11 -versioon HD 5000 ja 6000 -sarjan ohjaimille sekä jopa 20 prosenttia parempaa suorituskykyä Call of Duty: Black Ops -peliin yhden tai useamman GPU:n kokoonpanoissa. Päivityksen tarkemmat tiedot löytyvät AMD:n julkaisutiedoista.

Uusimmat ajurit voi ladata esimerkiksi download.fi-palvelusta: Windows XP 32bit / 64bit | Windows Vista/ 7 32bit / 64bit

1 kommentti

Jouko?
Täytyy sanoa että oli loistavat ajurit.. FPS nous Crysis 2:ssa keskimääräisesti yli kymmenellä ja Black ops on huomattavasti sulavampi :)

Älä Yritä Jos Et Osaa!!


Säännöt: http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/2717

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille