Cooler Masterin GeminII S524 pian kaupoissa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Cooler Masterin GeminII S524 pian kaupoissa
Cooler Master julkaisi kolmisen viikkoa sitten GeminII S524 -prosessorijäähdyttimen, joka on tarkoitettu erityisesti tilarajoittuneisiin kokoonpanoihin. Nyt GeminII S524 on saapumassa kauppojen hyllyille laajemmin, vaikka suomalaisissa putiikeissa sitä vielä odotellaan.

GeminII S524:n tilatehokkuus perustuu normaaleista tornimallisista tuulettimista poikkeavaan muotoiluun. Lämpö johdetaan kuparipohjasta tuulettimen yläosan leveämmälle alueelle viiden 6 mm lämpöputken avulla. Yläosan rivasto on valmistettu alumiinista ja se tukee sekä 120 mm että 140 mm tuulettimia. Tuulettimen mitat ovat 144 x 144 x 105 mm ja se painaa 592 grammaa.

Alaspäin kapeneva muotoilu mahdollistaa jäähdyttimen asentamisen tiukempaankin pakatulle emolevylle, sillä leveämpi yläosa jättää jäähdyttimen alle tilaa vaikka muistikammoille. Lisäbonuksena puhaltava tuuletin jäähdyttää myös allaan olevia komponentteja.


Cooler Masterin suositushinta GeminII S524 -mallille on noin 40 dollaria eli 28 euroa. Suomessa hinta asettunee hieman korkeammalle.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista