Apple harhautti tuomareita manipuloimalla Galaxy Tab 10.1:n iPad 2:n näköiseksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (9)

Apple harhautti tuomareita manipuloimalla Galaxy Tab 10.1:n iPad 2:n näköiseksi
Apple on johtanut saksalaisia tuomareita harhaan düsseldorfilaiseen käräjäoikeuteen jättämässään kanteessa, jossa se vaati Samsungin Galaxy Tab 10.1:lle maahantuonti- ja myyntikieltoa. Yhtiön mukaan Tab 10.1 ja sen iPad 2:n muistuttavat niin paljon toisiaan, että Samsung on syyllistynyt tuotekopiointiin.

Apple sai vaateensa läpi ja Samsungin taulutietokoneelle langetettiin koko EU:n kattava myyntikielto, joka kuitenkin purettiin myöhemmin Saksan ulkopuolelta.


Hollantilainen Webwereld-sivusto kävi kanteen tarkkaan läpi ja huomasi iPad 2:n ja Galaxy Tab 10.1:n vertailukuvissa jotakin hämärää. Vertailu Samsungin pressikuvaan osoitti, että Apple on muokannut korealaisvalmistajan taulutietokoneen mittasuhteita lisätäkseen laitteiden identtisyyttä. Lisäksi Galaxy Tab 10.1:n Samsung-logo on poistettu yhdenmukaisuuden lisäämiseksi.Kuvan yhteydessä Apple ei kuitenkaan vetoa samankaltaisiin mittasuhteisiin, vaan laitteiden yleiseen ulkonäköön. Tuomareita pyydetään kiinnittämään huomio pyöristettyihin kulmiin, metallikehyksiin ja ruudukkoon järjestettyihin kuvakkeisiin. On täysin mahdollista, että Apple on yrittänyt vaikuttaa tuomareihin indoktrinatiivisesti.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

9 kommenttia

0132
0132
Ettei nyt vain tässä teidän "uutisessa" koitettaisi hieman harhauttaa.

Quote:
Apple's evidentiary submission is not limited to the inaccurate comparison photo, as Apple did also offer a number of other exhibits in support of its case, including some showing actual side-by-side photos of the iPad 2 and Galaxy Tab 10.1 rather than just promotional images. Consequently, it stands to reason that the judge's decision was not based entirely on the flawed comparison, although the inclusion of inaccurate information in Apple's submission certainly is a curious one.
Apebc
Apebc
Applen touhu on mun mielestä pelleilyä
Pablope
Pablope
Applella alkaa oleen meriittejä vittumaisimpana firmana mitä maa päällään kantaa ...itsellä nämä vain vahvistavat käsitystä olla ostamatta mitään Applelta
ackalin
ackalin
Niin Apple ja Microsoft ovat aikojen alusta harrastaneet plagiointia ja varastamista elleivät ole pystyneet ostamaan kyseistä yritystä tai idea itselleen. Tosin molemmat yritykset ovat kehittäneet monia ideoitta eteenpäin, mutta on väärin markkinoida että he olisivat keksineet ne. Ei nämä yritykset ole suuria keksiöitä vaan hurjalla rahalla ja huijaamisella toisten ideoiden kehittäjiä.

”siis ihan jotain muuta”

jannee_
jannee_
Vaikka uutisen otsikko on vähän harhaanjohtava, niin silti jos Apple tahalleen on kuvaa manipuloinut, niin huh huh mitä touhua..
jartar
jartar
Ei logot tai kuvasuhteet muutu vahingossa tämän tason oikeusjutuissa. Ei muuta kuin pallo jalkaan oikeusjutusta vastuussa oleville pomoille, julkinen anteeksipyyntö ja korvaukset sen tasoiseksi että se todellakin tuntuu applen lompakossa.

Applen touhu rupeaa olemaan jo niin törkeää ja ala-arvoista että tällä on saatava loppu.

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

johtaja59
johtaja59
Tämähän kuulostaa ihan Applelta
79atanos
79atanos
Applen imago on ollut omissa silmissäni jo pitkän aikaa aivan pohjamudassa näiden jatkuvien ja täysin naurettavien oikeusjuttujen takia, ja laskeutuu aina vaan syvemmälle tällaisen pelleilyn takia. Tuohon kun lisätään vielä nämä Apple-fanit (trollit) jotka hehkuttavat iTuotteita ympäri nettiä, niin voin vaan sanoa että en tule ikinä omistamaan yhtäkään Applen tuotetta. Kyseinen firma vaan on täysin p****.
zipzap
zipzap
On tyhmää patentoida kenellekään tiettyjä piirteitä. Kuvakkeet taululla, kehykset taulun ympärillä, pyöristykset...pitäisi patentoida ja antaa mallisuoja vain jollekin todellakin omaperäiselle.
Kuvitellaan että jos jokainen nuotti olisi patentoitu eri ihmisille. Musiikkia ei olisi. Jos patentit olisivat yhdellä firmalla. KAikki musiikki olisi tuon firman.
PAtenntit ja mallisuojat jarruttavat älyttömässti kehitystä ja niiden ikä pitäisi laskea 1 vuoteen. Siinä kehittäjä saa etumatkan kilpailijoihin ja senjälkeen kilpailijoilla on mahdollisuus jalostaa ideaa. Useampi kehittäjä ->enemmän kehitystä.
Jos ford olisi aikoinaan paatentoinut pyörän, lopuissa autoissa olisi nyt kuutiot.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5277 Vapaata keskustelua
Läppäriä opiskeluun 5 Uutta kannettavaa ostamassa
Samsung Smart Switch tietojen siirto 1 Android -keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1201 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 132 PC:n pelit
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 54 Vapaata keskustelua
YLE Areena 13 Vapaata keskustelua
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 18 Laajakaistaliittymät
Samsung Xpress c430W värilaserin kuvayksikkö lopussa 24 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Winamp asetukset 2 Keskustelua musiikkiohjelmista
Näytä lisää viestejä