Nvidian Q2 ylitti odotukset, 28 nm tuotanto hyvällä mallilla

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidian Q2 ylitti odotukset, 28 nm tuotanto hyvällä mallilla
Nvidia julkisti viime viikolla toisen vuosineljänneksen tuloksensa, liikevaihdon ollessa 1,02 miljardia dollaria, ja nettotulos 151,5 miljoonaa dollaria.

Tulos ylitti odotukset, ja erityisen vahvaa tulosta tekivät mobiilinäytönohjaimet, niiden liikevaihdon kasvaessa 9%. Q2 oli myös ensimmäinen neljännes, jossa se sai Inteliltä lisenssituloja, mikä auttoi nostamaan tulosta. Nvidian Tegra-osasto consumer business division kasvoi 36,8 prosenttia, ja Nvidia kertoo sen kasvun pysyvän jatkossa tasaisena. Nvidia pyrkii edelleen julkaisemaan ensimmäisen neliytimisen Kal-El-suorittimen vielä tämän vuoden puolella.

Nvidian toimitusjohtaja Jhen Hsung Huang kertoi myös 28 nm tuotannon olevan kunnossa. Nvidia 40 nm sukupolvi tuli pahasti myöhässä TSMC:n tuotanto-ongelmien takia, mutta Nvidia olevansa huomattavasti valmiimpi 28 nm siirtymään, ja että Kepler tulee aikataulussa, eli ensi vuoden alkupuolella.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille