Asuksen Eee Pad Sliderissa Gorilla Glass -näyttö

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asuksen Eee Pad Sliderissa Gorilla Glass -näyttö
Monista muista valmistajista poiketen Asus ei ole ollut kovin aktiivinen tekijä tablet-markkinoilla, vaan se on päättäyt keskittyä erilaisiin hybiridikannettava-ratkaisuihin. Eräs tällainen on jo CES-messuilla esitelty Eee Pad Slider, joka pitäisi ilmestyä myyntiin myöhemmin syksyllä.

Asuksen lehdistölle välittämän tiedotteen mukaan liukunäppäimistöllisessä tietokoneessa käytetään Nvidian Tegra 2 -alustaa, joka pitää laitteen sisältämän Android 3.2 -käyttöjärjestelmän käynnissä. Koneesta löytyy 178 asteen kuvakulmiin yltävä IPS-paneelista valmistettu kosketusnäyttö, joka on suojattu naarmuilta ja iskuilta kestävällä Gorilla Glass -lasilla. Kymmentä yhtäaikaista kosketuspistettä tukeva näyttö on kuvasuhteiltaan 16:10.

Edellisten ominaisuuksien ohella Eee Pad Sliderissa on viiden megapikselin pääkamera ja sen parina on videopuheluita varten tarkoitettu 1,2 megapikselin kamera. Sivuille on sijoitettu USB-portti, kortinlukija ja mini-HDMI-liitäntä.

Asus ei vielä ilmoittanut laitteen julkaisupäivää, mutta sen suositushinta asettunee noin 549 euroon.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille