Videolla: Chrome OS:n tablet-versio

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Videolla: Chrome OS:n tablet-versio
Googlen kehittämien käyttöjärjestelmien, Androidin ja Chrome OS:n, välinen työnjako on ollut tähän asti hyvin selvä. Android on valittu älypuhelimiin ja tableteihin, kun taas web-pohjaisen Chrome OS:n ominta alaa ovat olleet minikannettavat. Asetelma alkaa hämärtyä, sillä pian markkinoilla voidaan nähdä Chrome OS -pohjaisia taulutietokoneita.

Jo vuoden 2010 alussa puhuttiin Chrome OS -tableteiden tulosta, mutta sen jälkeen tällä rintamalla on ollut hiljaista. Chrome OS:n tablet-valtaus tuli uudelleen puheenaiheeksi viime huhtikuussa, jolloin Chrome OS:n lähdekoodista huomattiin tabletteihin liittyviä mainintoja. Google ampui kuitenkin kaikki tällaiset puheet alas toukokuun I/O-konferenssissa ja vakuutti keskittyvänsä Chromen OS:n kanssa vain läppäreihin.

Käyttöjärjestelmän tablet-käyttöliittymän kehitys vaikuttaisi kuitenkin etenevän, ainakin jos se on François Beaufortista kiinni. Hän esitteli UI:sta otettuja ruutukaappauksia kesäkuun alussa. Nyt hän esittelee sitä YouTubeen lisätyn videon turvin.

Tiettävästi Google ei ole mukana projektissa, ja jääkin nähtäväksi aikooko yhtiö antaa omaa siunausta Chrome OS -tableteille.

1 kommentti

Palffy
''Chrome OS:n, välinen työnjako on ollut tähän asti hybin'' kannattaisiko korjata tuo hybin?

PSP = (+ [____] ·:·) 6.20 T-HEN
PS3 160GB Slim
Kone: i5 2500K, Sapphire 6950 2GB, Asus P8P67-M, 1TB Spinpoint, 4GB Kingston ddr3 1333Mhz, XFX Pro 550w, LG GH22NS50, Antec One Hundread.
LG Optimus X2 Android 4.0

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille