Acer: taulutietokoneet ja ultrabookit ohimenevä trendi

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Acer: taulutietokoneet ja ultrabookit ohimenevä trendi
Acerin perustajan Stan Shihn mukaan ultrabookit ja taulututietokoneet ovat lyhytaikainen ilmiö.

Shihn mukaan Apple on ollut menestyksekäs iPadin kanssa koska se pystyi ajattelemaan innovatiivisesti, ja että muiden valmistajien pitäisi oppia tästä pelkän kopioinnin sijaan. Shih ei usko Applen iPadin vaikuttavan PC-kysyntään, vaan pitää taulutietokoneita sivutuotteena, joka tuo lisäarvoa PC-alustalle.

Acer on kuitenkin itse pyrkimässä samaan kelkkaan muiden tablet-valmistajien kanssa tuomalla oman 7-tuumaisen halpamallin, jonka hinnaksi on arvioitu alle 345 dollaria. Shih muistutti myös, että kuluttajat haluavat halvan hinnan ja helppokäyttöisyyden, ja jokaisen laitevalmistajan on kohdattava nämä vaatimukset.

1 kommentti

Tesno
Jaa-a. Ei kyllä vaadi isoa visionääriä tehdä laitteista ulkoisesti seksikkäämpiä. En henk. koht. usko myöskään, että paksummat läppärit tulevat takaisin muotiin.

Kommentoi uutista