Asus julkaisee huippukalliin ROG Mars II -näytönohjaimen

Kirjoittaja Panu Roivas,

Asus julkaisee huippukalliin ROG Mars II -näytönohjaimen
Asus on vuosien varrella tehnyt Nvidian ja AMD:n huippumalleista omia rajoitetun erän erikoisversioita Mars ja Ares -nimillä. Nyt Asus on tuomassa uuden lippulaivamallin, joka perustuu Nvidian GTX 590 -näytönohjaimeen.

Asus ROG Mars II esiteltiin ensimmäisen kerran Computex-messuilla tänä vuonna. Kortti on käytännössä Nvidian GTX 590, mutta varustettuna kolmipaikkaisella tehojäähdytyksellä ja korkeammilla kellotaajuuksilla. Jättimäistä jäähdytyssiiltä viilentää kaksi 120 mm tuuletinta, virransyöttö on 20-vaiheinen ja kortti vaatii jopa kolme 8-pinnistä lisävirtaliitintä.

Näytönohjaimen kellotaajuudet ovat 772/1000 Mhz (ydin/muistit), ja liitäntöinä toimii 2xDVI, DP ja HDMI. Asus valmistaa vain 1000 kappaletta ROG Mars II -näytönohjaimia, ja hintaa niillä tulee olemaan yli 1000$. Kortti on ennakkotilattavisssa muun muassa ruotsalaisesta Webhallenista 14000 kruunun hintaan (n. 1550€).

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille