Asukselta Eee Pad Transformerin seuraaja lokakuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asukselta Eee Pad Transformerin seuraaja lokakuussa
Tietokonevalmistaja Asus julkaisee Digitimesin saamien tietojen mukaan suositulle Eee Pad Transformer -hybridikannettavalle seuraajan lokakuussa. Eee Pad Transformeria myytiin kesällä yli 400.000 kappaletta ja kysynnän uskotaan yli kaksinkertaistuvan syksyn aikana.

Tiedot Eee Pad Transformer 2:n teknisistä ominaisuuksista ovat vielä niukanlaisia, mutta alustavien huhujen mukaan Asus olisi päätynyt käyttämään siinä Nvidian tulevaa Tegra 3 -alustaa. Kal-El koodinimellä kulkeva järjestelmämikropiiri on ensimmäisessä Transformesissa käytettyä Tegra 2:sta selvästi rivakampi, muttei kuluta sen enempää tehoa eli akunkeston ei pitäisi heikentyä sen takia.

Käyttöjärjestelmäksi on veikkailtu Androidin neljättä versiota eli Ice Cream Sandwichia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille