Asukselta Eee Pad Transformerin seuraaja lokakuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asukselta Eee Pad Transformerin seuraaja lokakuussa
Tietokonevalmistaja Asus julkaisee Digitimesin saamien tietojen mukaan suositulle Eee Pad Transformer -hybridikannettavalle seuraajan lokakuussa. Eee Pad Transformeria myytiin kesällä yli 400.000 kappaletta ja kysynnän uskotaan yli kaksinkertaistuvan syksyn aikana.

Tiedot Eee Pad Transformer 2:n teknisistä ominaisuuksista ovat vielä niukanlaisia, mutta alustavien huhujen mukaan Asus olisi päätynyt käyttämään siinä Nvidian tulevaa Tegra 3 -alustaa. Kal-El koodinimellä kulkeva järjestelmämikropiiri on ensimmäisessä Transformesissa käytettyä Tegra 2:sta selvästi rivakampi, muttei kuluta sen enempää tehoa eli akunkeston ei pitäisi heikentyä sen takia.

Käyttöjärjestelmäksi on veikkailtu Androidin neljättä versiota eli Ice Cream Sandwichia.

Kommentoi uutista