Asukselta Eee Pad Transformerin seuraaja lokakuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asukselta Eee Pad Transformerin seuraaja lokakuussa
Tietokonevalmistaja Asus julkaisee Digitimesin saamien tietojen mukaan suositulle Eee Pad Transformer -hybridikannettavalle seuraajan lokakuussa. Eee Pad Transformeria myytiin kesällä yli 400.000 kappaletta ja kysynnän uskotaan yli kaksinkertaistuvan syksyn aikana.

Tiedot Eee Pad Transformer 2:n teknisistä ominaisuuksista ovat vielä niukanlaisia, mutta alustavien huhujen mukaan Asus olisi päätynyt käyttämään siinä Nvidian tulevaa Tegra 3 -alustaa. Kal-El koodinimellä kulkeva järjestelmämikropiiri on ensimmäisessä Transformesissa käytettyä Tegra 2:sta selvästi rivakampi, muttei kuluta sen enempää tehoa eli akunkeston ei pitäisi heikentyä sen takia.

Käyttöjärjestelmäksi on veikkailtu Androidin neljättä versiota eli Ice Cream Sandwichia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista