Windows 7 -sovellukset toimivat Windows 8:lla ongelmitta

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Windows 7 -sovellukset toimivat Windows 8:lla ongelmitta
Hyppy Windows XP:stä Vistaan aiheutti monelle yritykselle harmaita hiuksia, mutta Microsoftin mukaan siirtyminen seiskasta kasiin tulee olemaan helppoa kuin heinänteko.

"Portti Windows 8:aan on Windows 7, ja Windows 8 tulee olemaan taaksepäin yhteensopiva Windows 7:n kanssa. Olemme todella sitoutuneita tähän. Tämä on tärkeä ensimmäinen pilari," kertoi Kevin Turner, Microsoftin COO, Worldwide Partner Conference 2011 -tapahtumassa.

Tami Reller, Windows & Windows Liven varatoimitusjohtaja ja CFO, kertoi aiemmin Windows 8:n laitteistovaatimuksien olevan samaa luokkaa tai pienemmät kuin Windows 7:n.

"Bisnesasiakkaillemme, ja sinun asiakkaillesi tämä on tärkeä elementti koska Windows 8:n toimiminen Windows 7 -laitteilla varmistaa sen, että laitteistosijoitukset joita tällä hetkellä tehdään tulevat hyötymään myös Windows 8:sta tulevaisuudessa. Ja tällä hetkellä on tarjolla todella kauniita laitteita."
Tami Reller, Microsoft

1 kommentti

ArttuH5N1
No tämä on kyllä mukava kuulla. Aina kauheat häslingit siirryttäessä uuteen Windowsiin. Ehkä nyt siirtymä sujuu hieman helpommin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille