Asukselta passiivijäähdytetty Radeon HD 6770

Kirjoittaja Panu Roivas,

Asukselta passiivijäähdytetty Radeon HD 6770
Asus valmistelee uutta passiivijäähdytettyä näytönohjainta, joka perustuu AMD:n Juniper-piiriin.

Asus HD 6770 DirectCu Silent on käytännössä sama näytönohjain kuin Radeon HD 5770, mutta jäähdytyksestä vastaa Asuksen uusi passiivijäähdytin, joka käyttää sen muista DirectCu-malleista tuttuun tapaan suoraa lämpöputkikontaktia piirin kanssa. Näytönohjaimen kellotaajuudet ovat 850/1200 MHz (ydin/muistit), ja siinä on yksi 6-pinninen lisävirtaliitin.

Passiivijäähdyttimen lisäksi Asus on panostanut korkealuokkaisiin "Super Alloy" virransyötön komponentteihin, joilla on hyvä hyötysuhde, eivätkä ne inise rasituksessa toisin kuin halvemmat komponentit. Näytönohjaimessa on DVI, D-Sub ja HDMI 1.4a -liitännät. Asus ei ole vielä kertonut kortin julkaisuaikataulua tai hintaa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille