Windows 7 ei osaa polttaa Blu-ray-levyjä täyteen

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (10)

Windows 7 ei osaa polttaa Blu-ray-levyjä täyteen
Microsoft on myöntänyt Windows 7 -käyttöjärjestelmässä havaitun virheen, jonka vuoksi Blu-ray-levyille ei voida kirjoittaa maksimimäärää dataa. Ohjelmistojätin mukaan ongelma on siinä, ettei Windows 7 osaa laskea Blu-ray-levyjen kapasiteettia oikein.

Ongelma on tullut eteen niin yksi- kuin kaksikerroksisten levyjen kohdalla. Yrittäessään polttaa levyä täyteen käyttäjä on kohdannut virheilmoituksen, jossa todetaan operaation epäonnistuneen ja pyydetty päivittämään optisen aseman firmware.

Virheilmoituksen välttämiseksi Microsoft pyytää tallentamaan levyille korkeintaan 22 tai 45 gigatavua dataa. Päivitystä ongelmaan ei ole vielä julkaistu, eikä edes tiedetä aikooko Microsoft kehittää sellaista.

10 kommenttia

ArttuH5N1
Originally posted by Uutinen:
eikä edes tiedetä aikooko Microsoft kehittää sellaista.

Anteeksi mitä? Käyttöjärjestelmästä löydetään oikeasti käyttöä haittaava ongelma ja Microsoftilla pohditaan, pitäisikö ongelmaa edes korjata? Tilalle kehitetään tuollainen purkkaratkaisu! Tulee mieleen vitsi:

-Lääkäri, käteeni sattuu kun teen näin.
-Älä siis tee niin.

Ei näin, ei todellakaan näin.
MrC00L
Eihän nyt windows aijo asiakkaitaansa liikaa auttaa, tehköön sitten joku koodaaja oman korjaussarjan kyseiseen vikaan, erittäin huonon kuvan antaa Windowsin kehittäjistä

Antec Twelve Hundred | AMD Phenom II X6 1055T | Thermaltake SpinQ VT | 1x200mm Cooler | 6x120mm Cooler | ASUS GTX560 Ti Over Clocked 1GBDDR5 | 8GB 1600 Kingston HyperX | ASUS M4A79XTD EVO | NeXus RX8500 850W Modular | Samsung Super Write Master X22 | Seagate Barracuda 500GB | Logitech Illuminated Keyboard | A4Tech X7 750BH mouse | BenQ G2420HDBL |Microsoft Windows 7 Ultimate 64

MQe
Siis HÄ?
Siis ei juma, MITEN mikkisofta PYSTYY tekemään tällaisen mokan? Ja vielä kehtaa edes miettiä että pitäisikö tätä (tavallaan aika perustavanlaatuistakin) virhettä edes korjata; tarjotaan jotain kiertoteitä tyyliin "no ota vaikka burana jos ketuttaa."
No, eipä MS systeemiä ainakaan liian helpoksi halua tehdä...?! O_o
Arthetzki
"eikä edes tiedetä aikooko Microsoft kehittää sellaista." No miksi muka ei kehittäisi? ihan turhaa spekulointia taas...

response: nothing
respect: nothing
existence: failure
fatal error: close

JUHAX69X
Onko jollakulla kokemuksia tästä..? Kerro...
Itse lähinnä pähkäilen tässä, onko joku huomannut k.o. ongelmaa jollain polttosoftalla..?? Tai päinvastoin : Jokin polttosofta mikä polttaa sen BD:n täyteen..? Tää kiinnostaa mua, koska ajattelin siirtyä blu-rayhin, jotta noi dvd:n tilaongelmat loppuis...
JUHAX69X
Onko jollakulla kokemuksia tästä..? Kerro...
Itse lähinnä pähkäilen tässä, onko joku huomannut k.o. ongelmaa jollain polttosoftalla..?? Tai päinvastoin : Jokin polttosofta mikä polttaa sen BD:n täyteen..? Tää kiinnostaa mua, koska ajattelin siirtyä blu-rayhin, jotta noi dvd:n tilaongelmat loppuis...

What doesn´t kill you, leaves a scar...

MQe
Originally posted by JUHAX69X:
Onko jollakulla kokemuksia tästä..? Kerro...
Itse lähinnä pähkäilen tässä, onko joku huomannut k.o. ongelmaa jollain polttosoftalla..?? Tai päinvastoin : Jokin polttosofta mikä polttaa sen BD:n täyteen..? Tää kiinnostaa mua, koska ajattelin siirtyä blu-rayhin, jotta noi dvd:n tilaongelmat loppuis...
Ihan samasta syystä tätä tuossa kiroilin ja kiinnostaa itseäkin, mutta jos Seiskan bugi itsessään jo torppaa BD:n täyspolton, niin pitää siirtää härvelin käyttöä...on levyt turhan arvokkaita pistää sudeksi tai jättää vajaaksi, turhan takia - Seiskan vian takia.
En itse ole vielä törmännyt mihinkään kommentteihin aiheesta, eli onko kyseessä sitten BD:n polttovika vain jollain tietyllä softalla vai (lähes) kaikilla?
Tekstissä ei näköjään mainittu onko kyse x86 vai x64:sta tai sitten molemmissa.
fjin
Vanha herja:
"Montako Mikrosoftin työntekijää tarvitaan vaihtamaan sähkölamppu?"
- Ei yhtään, he ensin odottavat pari vuotta, ja sitten pimeys julistetaan standardiksi.

Ja sitten asiaan.
Jos vaikka Ubuntussa täysi poltto onnistuisi, niin silloin ongelman kiertokeino olisi Ubuntun asennus Seiskan rinnalle.
JUHAX69X
Mikäköhän täällä nyt tökkii..? Ensin mun kommentit tulee tuplana ja nyt ei sitten ollenkaan läpi..? Ei kai asiallisen uutislinkin liittäminen kommenttiin bannia aiheuta..??? Mitäköhän tälle tapahtuu.. saas nähdä...

What doesn´t kill you, leaves a scar...

JUHAX69X
Oukei.. kokeilen nyt kolmannen kerran tätä:
Joo.. Ei tuo nyt ole kovin massiivinen bugi, jos se on luokkaa 1GBit/BD..? Ei tietenkään hyväksyttävää, mut en mä kalsareita tuosta repisi..?
Hyvä, että tuo tuli edes tietoon nyt ennakkoon, ettei sitten ihmettele...
Tietoa: www.thewindowsclub.com/windows-7-burn-data-46gb-bdr-dual-layer-23gb-bdr-single-layer-disc
Ja:support.microsoft.com/kb/2575215/
Mutta kokemuksia? Onko joku bugista huolimatta onnistunut survomaan BD:n täyteen..?
EDIT:
JAAHA? Ei näköjään saa olla linkkejä! No voi helvata!!! Kelpaakohan nyt modifioituna..?

What doesn´t kill you, leaves a scar...

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille