Core i7-3930K:n ja FX-8150P:n suositushinnat paljastuivat

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Core i7-3930K:n ja FX-8150P:n suositushinnat paljastuivat
Kiinalaisen verkkosivun paljastaman tiedon mukaan Intelin Sandy Bridge E -suoritinperheen keskimmäisen jäsenen eli Core i7-3930K:n suositushinta tulee olemaan 560 dollaria eli samoilla paikkeilla Core i7-980X:n ja -970X:n kanssa.

Kuusiytimisen Core i7-3930K:n lisäksi seuraavan sukupolven tehomallistoon ilmestyy Core i7-3960X ja neliytiminen Core i7-3820. Näiden kahden muun hintatietoja ei vielä tiedetä, mutta lähes varmasti 3960X:n hinnaksi tulee 999 dollaria.

Prosessoreiden julkaisuajankohdasta on liikkunut verkossa ristiriitaisia tietoja. Joidenkin huhujen mukaan prosessorit ilmestyvät vasta ensi vuoden alussa, mutta toisten spekulaatioiden mukaan Intel onnistuisi julkaisemaan suorittimet jo tämän vuoden lopulla. Edellä mainitun kiinalaissivuston mukaan Intel julkaisee ensimmäiset Sandy Bridge E:t viikkojen 40–49 välisenä aikana, eli käytännössä loka-joulukuussa.


Samalla sivusto väittää AMD:n FX-8150P-lippulaivamallin suositushinnaksi 269 dollaria. Mikäli tieto pitää paikkansa, niin suoritin on selvästi edullisempi mitä ennakkoon on arvioitu ja sijoittuu Intelin Core i7-2600K:n ja -2500K:n puoliväliin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Audacity, äänen parantaminen. 1 Ajuri- ja softaongelmat
Biisiketju 4698 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2169 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 51 PC:n pelit
Windows ohjelmat käy hitaalla/ ei toimi 18 Windows -ongelmat
Television ja läppärin yhdistäminen 8 Televisiot
Latausjohto irti vai ei? 3 Kannettavat tietokoneet
Bitlocker-salaamisen nopeus täyteen kovalevyyn 6 Windows -ongelmat
Topfield-2400 lukituksen poisto 6 Keskustelua kaapeliverkon digibokseista
Microsoft Edge - Keskustelu 1 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä